Langue Francais

English Language

Deutsch Language

Italiano Language

Spanish Language

English Language

Russian Language

Nederlands Language
NB : Le Littré gets nicer! Please kindly note that our hotel will be closed for refurbishment from December the 1st, 2014 through March the 31st, 2015.
Save the date: re-opening on April the 1st, 2015!France & Cristèle remain at your entire disposal every day along the refurbishing period for any question you may have (by phone or emailing hotellittre@hotellittreparis.com)

Het karakter van Littré

Een attent personeel dat naar u luistert, een hartelijke en aangename sfeer, een elegante inrichting, kleurrijk en verzorgd, een op u afgestemde dienstverlening...dat is in enkele woorden het karakter van Hotel Le Littré.

Mevrouw Bahler, eigenaar en directeur, evenals het hele team van Hotel Le Littré, nodigen u uit om tijdens uw verblijf in het hart van Parijs het leven van de zonnige kant te bekijken !
In Parijs voor zaken, voor een congres of voor een beurs, u zult er alle rust vinden, discretie en de diensten die voor u noodzakelijk zijn: draadloos op internet, zakencentrum, vergaderzalen. Voor geliefden of huwelijksreis, beleef uw droom het meest romantisch in de «Lichtstad» vanaf een van onze privé terrassen. Als u met uw gezin reist, profiteert u dan van een keur aan specifieke voorzieningen waar grotere en kleinere kinderen zich positief aangesproken voelen: ruime kamers die op elkaar openen, slaapbank, TV kanalen voor kinderen, babysitten, kindermenu...

EEN PARIJSE GESCHIEDENIS
1924. Parijs. De eerste steen voor het hotel wordt gelegd terwijl de "annees folles" (gekke jaren, roaring twenties, 1920-1929) in al hun luster schitteren. Picasso, Matisse en Scott Fitzgerald komen inspiratie opdoen in Montmartre en Montparnasse. Hotel Le Littré wordt geboren. In 1952 maken soldaten van de US Air Force zich van de plek meester, volgens diplomatieke akkoorden en laten de klanken van jazz en Rythm´n and Blues tussen de muren galmen. In 1967 opent het hotel weer haar deuren voor het publiek en ontvangt sinds die datum weer toeristen die uit de hele wereld komen.

ONZE MILIEUVERPLICHTING
Welnu, hoe kun je het leven nog beter aan de zonnige kant zien door er een beetje groen aan toe te voegen ? Hotel Le Littré verplicht zich tot een duurzame ontwikkeling voor onze planeet en onze kinderen : algemene schakelaar voor elektriciteit op de kamer, scheiden van afval, papier recyclen, gebruik van onderhoudsmiddelen die voorzien zijn van het eco-label, duurzame spaarlampen ; aangescherpte controle van energiegebruik en een anti-verspillingsbeleid en training van personeel hierin…

Nieuws van het Littré


LadenCode GDS

Amadeus LE PARLIT
Apollo / Galileo LE 3895
Sabre LE 31902
Worldspan LE 59897


Hôtel Le Littré

9 Rue Littré - 75006 PARIS
Tel. : +33 1 53 63 07 07
Fax. : +33 1 45 44 88 13
Reserveren en online aanbiedingen facebook twitter googleplus youtube
Copyright © 2004 - 2015. EFICOM . All rights reserved - Legals Mentions - Connexion
encrypted Authentification Fermer la fenêtre d'Authentification.
Mot de passe
Mot de passe oublié
Vous allez recevoir votre mot de passe par mail
Revenir à l'authentification