Langue Francais

English Language

Deutsch Language

Italiano Language

Spanish Language

English Language

Russian Language

Nederlands Language
NB : Le Littré gets nicer! Please kindly note that our hotel will be closed for refurbishment from December the 1st, 2014 through March the 31st, 2015.
Save the date: re-opening on April the 1st, 2015!France & Cristèle remain at your entire disposal every day along the refurbishing period for any question you may have (by phone or emailing hotellittre@hotellittreparis.com)

De diensten van het hôtel

Een rondvaart op de Seine reserveren, een vliegtuigbiljet, een bezoek of een tentoonstelling aanbevelen maar ook u een e-mail laten versturen... Al het personeel staat u zowel overdag als ´s avonds in verschillende talen ten dienste.

Het ontbijt, wordt in een majestueuze zaal elke dag van 7 uur tot 10.30 uur geserveerd in de vorm van een buffet. Overvloedig en smaakvol, u kunt de dag op goede voet beginnen met de koude en warme schotels: croissants, chocoladebroodjes of met krenten, vruchten, granen, verschillende soorten brood, jam, yoghurt, gedroogde vruchten, worst, eieren, bacon, ham en kaas...

De bar :Om zich na een werkdag, bezoek of winkelen te ontspannen of de drie gongslagen van uw «theateravond» af te wachten, nodigen wij u uit tot een moment van ontspanning in een sfeer die «so british» is van de bar van Le Littré vanaf 16 uur tot 23.30 uur. En als u de voorkeur geeft aan de intimiteit van uw kamer, biedt de kaart voor room service u elke dag een keur aan lichte maaltijden van 07 uur tot 22.30 uur. Wij hebben zelfs aan uw kinderen gedacht met een menu dat alleen voor hen is.

DIENSTEN OP DE ETAGES
Onze huishouddienst functioneert 7 dagen per week ; onze wasserij kan zich elke dag behalve zon- en feestdagen over uw wasgoed ontfermen - Om veiligheidsredenen en om de omgeving te ontlasten, staat een strijkruimte ter beschikking op de eerste etage.

RECEPTIE-CONCIERGEDIENSTEN
Onze receptie- en conciërgedienst is 24 uur per dag open om u van raad te zijn en u te helpen uw zaken te organiseren zoals uw vervoer, excursies en rondvaarten of een restaurant, taxi, voorstelling, vliegtuigstoelen, huurauto of babysitter voor uw kinderen te regelen. Onze conciërge zal zich bij binnenkomst zonodig over uw bagage ontfermen in het geval dat u erg vroeg aankomt of juist laat weggaat, zodat u tot aan de laatste minuut van Parijs kunt genieten.

PARKEREN:
overdekte eigen parking. Tarief: € 26 per dag

WiFi gratis in de kamers en in het hotel. Het hotel heeft ook een Business Centre voorzien van twee computers (waarvan één met een «Qwerty» toetsenbord voor buitenlandse klanten) en een printer. Voor de toegang wordt 5 Euro per dag gerekend.

Nieuws van het Littré


LadenCode GDS

Amadeus LE PARLIT
Apollo / Galileo LE 3895
Sabre LE 31902
Worldspan LE 59897

Hôtel Le Littré

9 Rue Littré - 75006 PARIS
Tel. : +33 1 53 63 07 07
Fax. : +33 1 45 44 88 13
Reserveren en online aanbiedingen facebook twitter googleplus youtube
Copyright © 2004 - 2015. EFICOM . All rights reserved - Legals Mentions - Connexion
encrypted Authentification Fermer la fenêtre d'Authentification.
Mot de passe
Mot de passe oublié
Vous allez recevoir votre mot de passe par mail
Revenir à l'authentification